Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/3/b/0/pcclean.nl/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/backup-wordpress.php on line 12 pcclean.nl » Roque / Suspect

Roque / Suspect

Rogue (mutant) anti-spyware of Suspect anti-spyware zijn programma’s die zich voordoen als anti-spyware programma’s of oplossingen. Vaak wordt u verleidt om een gratis scan te doen. Het resultaat van deze scan is een waslijst aan zogenaamde besmettingen, die in werkelijkheid vaak niet eens aanwezig zijn of vals-positief zijn. Het doet vaak ook nog alsof het een deel van deze “besmettingen” verwijderd, maar om alles te verwijderen moet u het produkt downloaden of aanschaffen.
De uiteindelijke bedoeling van dit soort programma’s is vaak om u een aankoop van zo’n nutteloos programma te laten doen of erger nog, om u te besmetten met spyware of trojans als u besluit het te downloaden.
Een goed produkt heeft dit soort praktijken niet nodig en zal vaak een gratis versie aanbieden voor particulier gebruik of met een gelimiteerde proefperiode.
* * * * *
{in troebel water is het goed vissen, pas dus op voor mooie beloften, goede wijn behoefd immers geen krans}
* * * * *