Werkwijze

PCclean is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het schoonmaken van Pc’s die besmet zijn met alle vormen van kwaadaardige software. Het werkgebied is Zuidoost Brabant (in een straal van 25 km rondom Best).

PCclean verwijdert schadelijke software van uw computer en als de Malware verwijderd is, worden ook de nodige (gratis) programma’s geïnstalleerd om herbesmetting in de toekomst te voorkomen.
Uw computer wordt weer snel en u kunt weer met plezier internetten, zonder hinderlijke pop-ups en zonder grote risico’s voor data verlies of inbreuk op uw privacy.
Ook als u een nieuwe computer heeft aangeschaft of wilt aanschaffen kunt u bij ons terecht. PCclean levert zelf geen computers maar kan u wel adviseren welke computer voor uw situatie en wensen geschikt is en welke software u nodig hebt. Als uw nieuwe computer geïnstalleerd moet worden kan PCclean u advies geven over de installatie en de software die u nodig hebt om op voorhand uw computer te beschermen of dit voor u uitvoeren.

Daarnaast krijgt u een uitgebreide uitleg over deze programma’s en voorlichting over veiliger internet en e-mail gebruik.

Bovendien geeft PCclean ook garantie: als de verschijnselen binnen een week weer terugkomen wordt uw PC gratis opnieuw schoongemaakt, net zolang tot de klachten verdwenen zijn. Voor een uitgebreide uitleg over de werkwijze kunt u hier verder lezen